Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• и така реших да използвам хубавото време и сичко навън от колата махнах и акумулатора да боядисам под него че беше станало мазало,днес го сложих и отново проблем(вече взеха да ми идват в повече няма да пипам май нищо повече)и така паля си я днес имах малко работа с нея и на таблото не ми отчита никаква температура на водата стой си и не помръдва -махнах пак акумулатора гледах дали не съм скъсал или откачил някоя букса не видях,дайте съвет имали нещо което може да съм разбутал там какво да гледам?
    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• сигурно си дръпнал буксата на датчика. той е от шофьорската страна в задната част където колектора се хваща в блока.
      точка

Comment

• мерси колега ще погледна макар аз от нея страна да не съм бутал нищо мислех да не съм направил нещо около акумулатора,но ще погледна !!!1
        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
          мерси колега ще погледна макар аз от нея страна да не съм бутал нищо мислех да не съм направил нещо около акумулатора,но ще погледна !!!1
          До акумулатора ти е и буксата!
          Поне така си мисля
          А датчика е наистина на шибано място!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• и аз мисля че там нещо направих щото си работеше преди да махна акумулатора хммм ще оглеждам пак утре какво става !!!
            Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Ами разръчкал си клеясалите клеми.
              Там е пълен кенеф!
              А и от акумулатора изпаренията...
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• колеги мъчи ме един въпрос от скоро инфо оскъдно та я споделете : мога ли да бодна на моя мотор един колянов вал от 1.3 и на колко евентуално ще се разреди мотора?
                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Може, ще стане 1.6 със 7,46:1 и може да я караш с оловен бенз А-91
                  1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                  и делта

Comment

• хммм това ако е сериозно доста добре ми звучи,за целите които съм замислил
                    Благодаря за инфото!
                    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
                      хммм това ако е сериозно доста добре ми звучи,за целите които съм замислил
                      Благодаря за инфото!
                      Турбина?
                      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
                        Може, ще стане 1.6 със 7,46:1 и може да я караш с оловен бенз А-91
                        Направо да си внася А-76 от Русия!
                        Примамливо е да боцнеш и една турбина. ама кой ще ти преправя валовете на главите!
                        Иначе:
                        Ех! Мечтииии

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Направо да си внася А-76 от Русия!
                          Примамливо е да боцнеш и една турбина. ама кой ще ти преправя валовете на главите!
                          Иначе:
                          Ех! Мечтииии
                          Що пък трябва да се преправят валовете?
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                            Що пък трябва да се преправят валовете?
                            Ами защото така съм гледал при Мерцедес, Форд, Ламборджини и Джон Дир.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Ами защото така съм гледал при Мерцедес, Форд, Ламборджини и Джон Дир.
                              Какво си гледал там? Какво има да се преправя?

И къде ги сравняваш тия трактори с Алфа?
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• тъкмо и на мен ми стана много странно какво им трябва да се барат на разпределителните валове -замислех се,че тука от няколко месеца дето се ровя и чета са били напразни хахаха,моите са си стандартните не са някакви агресивни за атмосферен мотор -така ,че с тях мисля проблем няма да има,иначе конверсията ще се извърши почвам с набавянето на части лека полека,запитах за вала щото като се замислих всеки сменя буталата да разреди а мойте са на има няма 6000-7000 км и не ми се ще да ги махам и така ще ползвам варианта с вала,за разреждане!
                                Last edited by Perdaha; d.m.y г., 10:01.
                                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Working...
                                X